مشاوره با بهترین وکیل طلاق مشهد

آموزش سئو , سئو سایت , آموزش سئو, سئو سایت , آموزش تولید محتوا, آموزش ایمیل مارکتینگ, نیوسئو,امیر قمصری , سئوسایت , سئو , سئو سایت,سئوسایت,آموزش سئو,سئو , آموزش تولید محتوا , آموزش ایمیل مارکتینگ , نیوسئو , آموزش سئو, سئو سایت , آموزش تولید محتوا, آموزش ایمیل مارکتینگ , آموزش تولید محتوا , سئو سایت , بک لینک , آموزش ایمیل مارکتینگ , استراتژی سئو ,


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 150
بازدید دیروز : 30
بازدید هفته : 183
بازدید ماه : 450
بازدید کل : 39041
تعداد مطالب : 429
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1




RSS

آموزش سئو سایت

پنج شنبه 19 مرداد 1402

مشاوره با بهترین وکیل طلاق مشهد

در حرفه وکالت یک وکیل خانواده در واقع، نایب حق می باشد. و اگر پرونده خانواده را از موکل قبول نماید و در دادگاه مطرح نماید به این علت است که او را صاحب حق تشخیص داده و تشخیص هر کس برای او حجت است و به این حجت خود عمل می‌کند.
وکیل نایب موکلی است که حق او مورد تعدی و تجاوز قرار گرفته و تمام تلاش وکیل برای بازگرداندن حق به صاحب حق است و با این اعتقاد راسخ است که وکیل با تمام توان وارد دادرسی می‌شود.

انواع طلاق توافقی

طلاق توافقی یکی از انواع طلاق می باشد که زوجین در آن تمایل دارند به صورت دوستانه از یکدیگر جدا شوند به همین کمترین تنش در طلاق توافقی وجود دارد .

انواع طلاق توافقی عبارتند از

  1. طلاق خلع
  2. طلاق مبارات

در طلاق خلع که یکی از انواع طلاق توافقی می باشد زوجه به دلیل کراهت و تنفری که از زوج دارد مالی در قبال طلاق به زوج می بخشد تا بتواند طلاق بگیرد که این مال می تواند مهریه یا معادل آن یا کمتر یا بیشتر باشد .

اما طلاق مبارات آن است که این کراهت از جانب طرفین باشد در این صورت مالی که به زوج داده می شود نباید از میزان مهریه بیشتر باشد .

مراحل طلاق توافقی

اما طلاق توافقی چه مراحلی دارد و چقدر زمان می برد؟

درپاسخ به این سوال باید گفت برای شروع پروسه ی طلاق توافقی زوجین باید ابتدا در سایت "زمان تصمیم"  ثبت نام نمایند. این ثبت نام برای حضور در جلسات مشاوره می باشد. پس از ثبت نام زمان حضور درجلسات برای آنان ارسال می گردد که حضور الزامی است و مدت جلسات مشاوره 45 روز می باشد.

درصورتی که پس از اتمام جلسات زوجین از تصمیم خود منصرف نشده باشند نامه ی ازسوی مرکز مشاوره برای ثبت دادخواست طلاق توافقی به یکی از دفاتر خدمات قضایی ارسال می گردد. زوجین باید به همراه مدارک خود که شامل سندازدواج-شناسنامه وکارت ملی می باشد دردفتر خدمات قضایی مربوطه حضور یابند و دادخواست خود را ثبت نمایند. لازم به ذکر است که دفتر خدمات بدون نامه ی مرکز مشاوره دادخواست طلاق را ثبت نمی نماید.

زوجین باید قبل ازحضور دردادگاه توافقات خود را درامور مالی و غیرمالی با یکدیگر انجام دهند زیرا دادگاه براساس این توافقات رای صادر می نماید .ازجمله این توافقات می توان به مهریه، نفقه، استرداد جهیزیه، حضانت فرزند مشترک و….اشاره نمود و حتی هزینه طلاق نیز براساس توافق می باشد.

درجلسه دادگاه، قاضی بر اساس نامه ی مرکز مشاوره و توافقات زوجین گواهی عدم امکان سازش صادر می نماید. این گواهی 3 ماه اعتباردارد. که درصورت گذشت زمان مذکور ازاعتبار ساقط می گردد.

درمدت 3ماهه، زوجین باید دریکی از دفاتر طلاق حضور یابند تا صیغه ی طلاق جاری گردد. لازم به ذکر است که زوجه قبل از حضور دردفاتر خانه باید نسبت به گرفتن گواهی عدم بارداری اقدام نماید. هم چنین هیچکدام از طرفین نمی تواند یک جانبه توافقات را ازبین ببرد.

اگر در وکالتنامه طلاق، زوج به زوجه وکالت بلاعزل در طلاق بدهد و زوجه حق توکیل به غیر داشته باشد، زوج نمی‌تواند وکیلی را که زوجه به عنوان وکیل مع الواسطه انتخاب کرده را عزل کند زیرا مغایر وکالت بلاعزل اعطایی است و به همین خاطر امکان پذیر نیست.

مشاوره با یک وکیل طلاق می تواند راه را برای زوجین هموار تر و سریع تر نماید. برای مشاوره می توانید با شماره 09153104004 تماس بگیرید.

طلاق از طرف مرد

یکی از حقوقی که در شرع و قانون برای مرد تعیین شده است حق طلاق می باشد .بدین مفهوم که مرد برای طلاق همسر خود نیاز به دلیل خاص و اثبات در دادگاه ندارد .

طلاق از طرف مرد یکی از انواع طلاق می باشد .زمانی که طلاق از طرف مرد باشد باید کلیه ی حقوق مالی زن پرداخت گردد .

مدارک لازم برای طلاق از طرف مرد

برای اینکه طلاق از طرف مرد محقق شوند باید مدارکی همراه تنظیم دادخواست طلاق به دادگاه ارائه دهد .این مدارک شامل موارد زیر است :

  • اصل سند ازدواج
  • اصل شناسنامه ی مرد
  • کپی کارت ملی

در صورتی که اصل سند ازدواج نباشد باید رونوشت آن را از دفترخانه ازدواج دریافت کند

اگر زن طلاق نخواهد و ناراضی باشد 

از ان جایی که در قانون حق طلاق به مرد داده شده است هر زمان که بخواهد می تواند همسر خود را طلاق دهد . رضایت یا عدم رضایت زن تاثیری در طلاق از طرف مرد ندارد و تنها می تواند روند رسیدگی را طولانی تر کند ؛ رسیدگی طلاق دارای سه مرحله بدوی ، تجدیدنظر و دیوانعالی کشور می باشد . زن می تواند در هر مرحله نسبت به حقوق مالی خود اعتراض کند و پرونده را به مرجع بالاتر بفرستد اما نمی تواند مانع طلاق دادن مرد شود .

اگر مرد طلاق ندهد زن می تواند طلاق بگیرد ؟

مرد برای طلاق همسر خود به دلیل داشتن حق طلاق نیاز به دلیل و مدرک خاصی نمی باشد . اما زن برای طلاق یا باید شرایط مصرح در قانون و عقدنامه را داشته باشد یا حق طلاق از همسر خود گرفته باشد . در غیر اینصورت گرفتن طلاق برای زن مشکل خواهد بود . بنابراین اگر مرد طلاق ندهد و زن نیز شرایط مذکور را نداشته باشد طلاق اتفاق نمی افتد .

با اعطای وکالت در طلاق به زن، زوجه هر زمان که اراده کند می‌تواند اقدام به گرفتن طلاق نماید و دیگر احتیاجی به داشتن بهانه و دلیل موجه نیست.

مهمترین نکات طلاق از طرف زن

نکته ی مهم در طلاق از طرف زن آن است که حتما باید زن یکی از شرایط  حق طلاق در قانون یا عقدنامه را داشته باشد و آن را در دادگاه خانواده اثبات نماید . بدین مفهوم زن نمی تواند بدون دلیل تقاضای طلاق نماید . تنها در یک مورد چنین امری امکان پذیر است و آن در صورتی است که زن وکالت در در طلاق از مرد داشته باشد که دیگر نیازبه اثبات امری برای دادگاه نمی باشد .

نکته ی مهم دیگر در طلاق از طرف زن این است مهریه در هر شرایطی به زوجه در هنگام طلاق تعلق می گیرد . فقط ممکن است نوع طلاق خلع باشد که زن در قبال بخشیدن تمام یا قسمتی از مهریه از مرد طلاق بگیرد .

شما می توانید برای مشاوره و یا درخواست وکیل پایه یک در مشهد با موسسه حقوقی حق جویان ارتباط بگیرید تا به بهترین نتیجه در پرونده خود دست یابید. برای مشاوره می توانید با شماره 09153104004 تماس بگیرید.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:










نوشته شده توسط علی ابراهیمی در ساعت 14:15

به وبلاگ من خوش آمدید
ایمیل مدیر :



صفحه نخست | پست الکترونیک | آرشیو مطالب | لينك آر اس اس | عناوین مطالب وبلاگ | تم دیزاینر

.::